BİTLİS / AHLAT - Atatürk İlkokulu

Süleyman KAPAN - Okul Müdürü

1980 Ahlat doğumluyum ilk ve orta öğrenimimi Ahlat´a tamamladım.2004 yılında Yüzüncü yıl ünv. sınıf öğretmeni bölümünden mezun oldum.Uludere Köyü İlkokulunda 5 yıl müdür yetkili öğretmen olarak çalıştıktan sonra 2010 yılında il içi tayinle Kale Şehit Erdoğan İlköğretim okuluna tayinim çıktı. 21.10.2011 yılında Abdurrahmangazi İlkokulunda müdür olarak atamam gerçekleşti.26.06.2020 tarihi itibariyle 8 yıl görev süresi dolduktan sonra zorunlu yer değişikliği sonucunda Cemalettin İlkokuluna müdür olarak atamam yapıldı.26.03.2021 Tarihinde yönetici norm fazlası atamayla Ahlat Atatürk ilkokuluna kalan görev süremi  tamamlamak üzere atamam yapıldı.Atatürk ilkokulunda müdür olarak görevime devam etmekteyim .Evli beş çocuk babasıyım.