BİTLİS / AHLAT - Atatürk İlkokulu

.
Erkizan Mahallesi Sahil Cad. Ahlat/Bitlis
Vizyon
Yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlık yapan, bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini yakından takip eden, kendini sürekli sorgulayan, çalışma heyecanını tutkuya dönüştürüp, kendine güvenen, katılımcı, etkili ve nitelikli, öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcilerini yetiştirmeyi amaçlayan ekol bir okul olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler
8:30 ile 14:30 İlkokul. 07:00-12.00,12:00-17:00 Anasınıfı. Not:Anasınıfı ikili eğitimdir.
Ulaşım
Şehir merkezine yürüme mesafesindedir. Toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Erkizan Mah. Sahil Mevkii
İl Merkezine 64 km; İlçe Merkezine yaklaşık 1,5 km uzaklıktadır.